Voor wie

Maaltijden voor senioren 

Onze vaste klantenkring bestaat voornamelijk uit senioren die een gezonde maaltijd willen eten, maar daar niet dagelijks zelf voor kunnen of willen zorgen. Echter, heeft u een drukke baan en wilt u ‘s avonds een snelle maaltijd op tafel zetten die wél vers en gezond is, dan bent u bij Wesselius aan het juiste adres.

 

Dieetwensen 

Wesselius bereidt alle maaltijden zonder conserveringsmiddelen op de dag zelf met verse ingrediënten. Het zoutgehalte houden wij bewust laag en uiteraard houden we rekening met allergieën, ziektes en voorkeuren van onze klanten. Natriumarme jus, groente zonder saus of vegetarische gerechten zijn dan ook geen enkel probleem. Onze warme maaltijden aan huis zijn daarmee erg geschikt voor iedereen die een speciaal dieet volgt.

Grote groepen

Wesselius werkt samen met diverse zorginstellingen in de regio Haarlem – Hillegom. Deze maaltijden voor senioren bestaat uit de bezorging van de gezonde maaltijden voor eettafelprojecten. Dagelijks kunnen deelnemende senioren kiezen uit twee maaltijden die wij op locatie in serveertrays aanleveren, zodat de medewerkers het zelf kunnen uitserveren. Op deze wijze kan Wesselius ook verse maaltijden aanleveren bij bedrijven waar de medewerkers avonddiensten of overwerkdiensten draaien.