Maaltijdservice op maat

Familiebedrijf Wesselius is sinds 1989 actief. Het bedrijf is met de maaltijdservice uitgegroeid tot een begrip in de regio Haarlem. Vele senioren, alleenstaanden, zorginstellingen en bedrijven hebben het gemak en de kwaliteit van een gezonde maaltijd aan huis mogen ervaren.

Gezond en voedzaam

Dagelijks kookt chefkok / eigenaar Julien Wesselius diverse verse maaltijden. De passie voor koken proeven de klanten van Wesselius terug in de dagverse maaltijden: verse groenten, vlees of vis en aardappelen, pasta of rijst. Wesselius biedt een gevarieerd weekmenu met gezonde, voedzame maaltijden zonder conserveringsmiddelen waar aandacht en zorg voorop staan.

Oplossing op maat

Wesselius maaltijden Haarlem is gespecialiseerd in het bezorgen van maaltijden aan huis. Of het nu gaat om één persoon of grote groepen, wij kunnen een oplossing op maat verzorgen. Bijvoorbeeld voor eettafelprojecten van zorginstellingen, overwerkploegen van bedrijven of andere gelegenheden waarvoor u verse, gezonde en warme maaltijden wenst.

Warme of gekoelde maaltijd

Met onze warme maaltijden aan huis kunt u direct aan tafel. De maaltijd wordt op de juiste temperatuur geleverd, waardoor alle vitamines behouden blijven. Een snelle maaltijd die ook nog eens gezond is.
Als u zelf wilt bepalen wanneer u gaat eten, dan kiest u voor het gemak van gekoelde maaltijden. Deze kant en klare maaltijden worden aangeleverd in magnetronverpakking. Nadat u wat gaatjes prikt in het folie, kunt u deze verwarmen in de magnetron.