Klik op de week om een maaltijd te kiezen

Menulijst maand April 2022


Week: 1404/04 t/m 10/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
04 april

Balletje gehakt met andijvie en gekookte aardappelen
dinsdag
05 april

Hamburger met uitjes ~ rodekool en gekookte aardappelen
woensdag
06 april

Gebraden kip met tutti frutti en witte rijst
donderdag
07 april

Procureur in champignon roomsaus ~ broccoli en puree
vrijdag
08 april

Gelderse schijf of vis met worteltjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Spaghetti Bolognese met rauwkost Toon dagen
maandag 04:

dinsdag 05:

woensdag 06:

donderdag 07:

vrijdag 08:

zaterdag 09:

Weekmenu B
-------------- Toon dagen
maandag 04:

dinsdag 05:

woensdag 06:

donderdag 07:

vrijdag 08:

zaterdag 09:

zaterdag
09 april

Goulash met abrikozen compote en witte rijst
zondag
10 april

Bacon burger ~ lof ~ gekookte aardappelen
WeekendsaladeTonijnsalade met brood & boter

Week: 1511/04 t/m 17/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
11 april

Rookworst met stamppot zuurkool en spekjes
dinsdag
12 april

Kip kerrie stoof met gemengde salade en witte rijst
woensdag
13 april

Runderlapje ~ spitskool met kerrie en gekookte aardappelen
donderdag
14 april

Roomschnitzel ~ snijboontjes en gekookte aardappelen
vrijdag
15 april

Balletje gehakt of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Stukjes kip met ananas in zoet zuresaus ~ roerbakgroenten en witte rijst Toon dagen
maandag 11:

dinsdag 12:

woensdag 13:

donderdag 14:

vrijdag 15:

zaterdag 16:

Weekmenu B
-------------- Toon dagen
maandag 11:

dinsdag 12:

woensdag 13:

donderdag 14:

vrijdag 15:

zaterdag 16:

zaterdag
16 april

Stukjes varkens sate met roerbakgroenten en witte rijst
zondag
17 april

Zwitserse bal ( met kaas) ~ bloemkool met gekookte aardappelen
WeekendsaladeEierensalade met brood & boter

Week: 1618/04 t/m 24/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
18 april

2e paasdag gesloten zie papieren bijlage bij de menulijst
dinsdag
19 april

Slavink met tuinboontjes, spekjes en uitjes ~ puree
woensdag
20 april

Kip dijfilet met spinazie en aardappelgratin
donderdag
21 april

Gehakt cordon bleu met sperzieboontjes en gekookte aardappelen
vrijdag
22 april

Balletje gehakt of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Gebakken spek, capucijners, uitjes, compote en piccalilly ~ puree Toon dagen
maandag 18:

dinsdag 19:

woensdag 20:

donderdag 21:

vrijdag 22:

zaterdag 23:

Weekmenu B
------------ Toon dagen
maandag 18:

dinsdag 19:

woensdag 20:

donderdag 21:

vrijdag 22:

zaterdag 23:

zaterdag
23 april

Kipfilet met groente melange en Roseval aardappelen
zondag
24 april

Lasagne met een vulling van gehakt, groente, bechamel en kaas
WeekendsaladeKrabsalade met brood & boter

Week: 1725/04 t/m 01/05

Datum Maaltijd Aantal
maandag
25 april

Roomschnitzel met snijboontjes en gekookte aardappelen
dinsdag
26 april

Goulash van kip ~ doperwtjes en witte rijst ~ appelmoes
woensdag
27 april

Koningsdag gesloten zie papieren bijlage
donderdag
28 april

Rund stoofvlees ~ rodekool met appeltjes en puree
vrijdag
29 april

Beenham of vis met schorseneren en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Pastaschotel met champignons en Gorgonzola saus ~ stukjes kip en greoenten Toon dagen
maandag 25:

dinsdag 26:

woensdag 27:

donderdag 28:

vrijdag 29:

zaterdag 30:

Weekmenu B
----------- Toon dagen
maandag 25:

dinsdag 26:

woensdag 27:

donderdag 28:

vrijdag 29:

zaterdag 30:

zaterdag
30 april

Rollade met broccoli en kriel aardappelen
zondag
01 mei

Lamsballetjes met uitjes in tomatensalsa ~ auberginestoof en witte rijst
WeekendsaladeKip kerriesalade met brood & boter