Klik op de week om een maaltijd te kiezen

Menulijst maand april 2021


Week: 1405/04 t/m 11/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
05 april

2e Paasdag gesloten
dinsdag
06 april

Gebraden kip met tutti frutti en puree
woensdag
07 april

Runderlapje met snijboontjes en gekookte aardappelen
donderdag
08 april

Kerrie rundstoof met gemengde salade en witte rijst
vrijdag
09 april

Gemarineerde speklap of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Rookworst met stamppot zuurkool Toon dagen
maandag 05:

dinsdag 06:

woensdag 07:

donderdag 08:

vrijdag 09:

zaterdag 10:

Weekmenu B
---------------- Toon dagen
maandag 05:

dinsdag 06:

woensdag 07:

donderdag 08:

vrijdag 09:

zaterdag 10:

zaterdag
10 april

Lams stoofschotel met broccoli en puree
zondag
11 april

Kip sate met nasi en spiegeleitje
WeekendsaladeHuzarensalade met brood & boter

Week: 1512/04 t/m 18/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
12 april

Kip karbonade met doperwtjes en gebakken aardappelen appelmoes
dinsdag
13 april

Runderlapje met rodekool en gekookte aardappelen
woensdag
14 april

Goulash van kip met sperzieboontjes en witte rijst
donderdag
15 april

Procureur in champignon roomsaus met gemengde groente en puree
vrijdag
16 april

Gelderse schijf of vis met worteltjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Spaghetti bolognese met rauwkost Toon dagen
maandag 12:

dinsdag 13:

woensdag 14:

donderdag 15:

vrijdag 16:

zaterdag 17:

Weekmenu B
----------------- Toon dagen
maandag 12:

dinsdag 13:

woensdag 14:

donderdag 15:

vrijdag 16:

zaterdag 17:

zaterdag
17 april

Balletje gehakt ~ stamppot andijvie met spekjes
zondag
18 april

Rundstoof met pasta, basilicum en groenten
WeekendsaladeKrabsalade met brood & boter

Week: 1619/04 t/m 25/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
19 april

Rollade met broccoli en puree
dinsdag
20 april

Varkenslapje met snijboontjes en gekookte aardappelen
woensdag
21 april

Hamburger met ananas en kaas ~ lof en gekookte aardappelen
donderdag
22 april

Runderlapje met andijvie en gekookte aardappelen
vrijdag
23 april

Roomschnitzel of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Kippenlevertjes met Maidera ~ stoomgroenten en witte rijst Toon dagen
maandag 19:

dinsdag 20:

woensdag 21:

donderdag 22:

vrijdag 23:

zaterdag 24:

Weekmenu B
------------------ Toon dagen
maandag 19:

dinsdag 20:

woensdag 21:

donderdag 22:

vrijdag 23:

zaterdag 24:

zaterdag
24 april

Braadworst met bloemkool en gekookte aardappelen
zondag
25 april

Kip kerrie met witte rijst en groenten
WeekendsaladeEierensalade met brood & boter

Week: 1726/04 t/m 02/05

Datum Maaltijd Aantal
maandag
26 april

Kip dijfilet in peperroomsaus met spinazie en puree
dinsdag
27 april

KONINGSDAG GESLOTEN
woensdag
28 april

Cordon bleu met lof a la creme en gekookte aardappelen
donderdag
29 april

Jachtschotel met rodekool en puree
vrijdag
30 april

Kipschnitzel of vis met worteltjes/ venkel en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Lasagne met een vulling van gehakt, groenten en kaas Toon dagen
maandag 26:

dinsdag 27:

woensdag 28:

donderdag 29:

vrijdag 30:

zaterdag 01:

Weekmenu B
---------------------- Toon dagen
maandag 26:

dinsdag 27:

woensdag 28:

donderdag 29:

vrijdag 30:

zaterdag 01:

zaterdag
01 mei

Gehakt balletjes met een stamppot van rucola, spekjes en pesto
zondag
02 mei

Rundstoof met tomaat, pasta en kruiden
WeekendsaladeRussisch ei met brood & boter