Klik op de week om een maaltijd te kiezen

Menulijst maan Maart 2023


Week: 0927/02 t/m 05/03

Datum Maaltijd Aantal
maandag
27 februari

Balletje gehakt met andijvie en gekookte aardappelen
dinsdag
28 februari

Hamburger met snijboontjes en gekookte aardappelen
woensdag
01 maart

Kip dijfilet met broccoli en gebakken aardappelen
donderdag
02 maart

Jachtschotel van rundvlees met rodekool en een boter zachte puree
vrijdag
03 maart

Omelet in een tomatenjus of vis met spinazie en gratin aardappelen


Weekmenu A
Huis gemaakte lasagne volgens recept met een frisse salade Toon dagen
maandag 27:

dinsdag 28:

woensdag 01:

donderdag 02:

vrijdag 03:

zaterdag 04:

Weekmenu B
------------ Toon dagen
maandag 27:

dinsdag 28:

woensdag 01:

donderdag 02:

vrijdag 03:

zaterdag 04:

zaterdag
04 maart

Sappige braadworst ~ bloemkool met een kaassaus en gekookte aardappelen
zondag
05 maart

Spaghetti Bolognese traditioneel met Parmezaanse kaas
WeekendsaladeSalade van gerookte makreel met rode biet en vers fruit ~ brood & boter

Week: 1006/03 t/m 12/03

Datum Maaltijd Aantal
maandag
06 maart

Gebraden kip met appeltjes en witte rijst
dinsdag
07 maart

Runderlapje ~ tuinboontjes afgemaakt met spekjes en uitjes ~ zachte puree
woensdag
08 maart

Roomschnitzel met sperzieboontjes en gekookte aardappelen
donderdag
09 maart

Slagers rookworst met stamppot hutspot en uitgebakken spekjes
vrijdag
10 maart

Boterzachte speklap of vis met rode bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Uit de Chinese keuken Foe yang hai met verse groenten en witte rijst Toon dagen
maandag 06:

dinsdag 07:

woensdag 08:

donderdag 09:

vrijdag 10:

zaterdag 11:

Weekmenu B
------------------- Toon dagen
maandag 06:

dinsdag 07:

woensdag 08:

donderdag 09:

vrijdag 10:

zaterdag 11:

zaterdag
11 maart

Balletje gehakt met een stamppot van andijvie en uitgebakken spekjes
zondag
12 maart

Kip sate van de dijfilet met bami en sate saus ~ spiegeleitje
WeekendsaladeSalade van krab met fruit en rauwkost salade ~ brood & boter

Week: 1113/03 t/m 19/03

Datum Maaltijd Aantal
maandag
13 maart

Stukjes kip dijfilet in een zachte kerrie saus met cocos melk ~ gestoofde spitskool en witte rijst
dinsdag
14 maart

Procureurlapje in een rode wijnsaus met lof a la creme en gekookte aardappelen
woensdag
15 maart

Slagers rookworst met stamppot zuurkool en uitgebakken spekjes
donderdag
16 maart

Uitgesneden Beenham in een saus van honing en mosterd ~ schorseneren e rosti rondjes
vrijdag
17 maart

Balletje gehakt of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Overheerlijke pasta schotel met rundvlees, stukjes aubergine, mint en basilicum Toon dagen
maandag 13:

dinsdag 14:

woensdag 15:

donderdag 16:

vrijdag 17:

zaterdag 18:

Weekmenu B
--------------- Toon dagen
maandag 13:

dinsdag 14:

woensdag 15:

donderdag 16:

vrijdag 17:

zaterdag 18:

zaterdag
18 maart

Kip dijfilet in een saus van sesam en ketjap met groene boontjes en witte rijst
zondag
19 maart

Rollade van procureur met een tomaten groente stoof ~ zachte puree met kaas
WeekendsaladeHuzarensalade met Beenham ~ brood & boter

Week: 1220/03 t/m 26/03

Datum Maaltijd Aantal
maandag
20 maart

Gehakt Cordon Bleu met bloemkool en gekookte aardappelen
dinsdag
21 maart

Lamsburger met een jus van uitjes ~ appel abrikozen compote en zachte puree
woensdag
22 maart

Runderlapje met frisse rodekool en gekookte aardappelen
donderdag
23 maart

Kip kerrie met ananas ~ gemengde groente en witte rijst
vrijdag
24 maart

Gelderse schijf of vis met worteltjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Balletje gehakt met uitjes, paprika en champignons ~ tuinboontjes met zachte puree Toon dagen
maandag 20:

dinsdag 21:

woensdag 22:

donderdag 23:

vrijdag 24:

zaterdag 25:

Weekmenu B
------------- Toon dagen
maandag 20:

dinsdag 21:

woensdag 22:

donderdag 23:

vrijdag 24:

zaterdag 25:

zaterdag
25 maart

Sappige braadworst met andijvie a la creme en gekookte aardappelen
zondag
26 maart

Kip sate van de dijfilet met bami ~ sate saus en spiegeleitje
WeekendsaladeWaldorfsalade (kip) ~ fruit en rauwkost met brood & boter

Week: 1327/03 t/m 02/04

Datum Maaltijd Aantal
maandag
27 maart

Jachtschotel van rundvlees met sperzieboontjes en zachte puree
dinsdag
28 maart

Kip dijfilet met een stroganoff saus ~ doperwtjes en witte rijst
woensdag
29 maart

Roomschnitzel met lof en kaas ~ gebakken kriel aardappelen
donderdag
30 maart

Balletje gehakt met snijboontjes en gekookte aardappelen
vrijdag
31 maart

Kalkoen dijschnitzel of vis met rode bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Indische rundstoofschotel met boontjes en witte rijst Toon dagen
maandag 27:

dinsdag 28:

woensdag 29:

donderdag 30:

vrijdag 31:

zaterdag 01:

Weekmenu B
-------------- Toon dagen
maandag 27:

dinsdag 28:

woensdag 29:

donderdag 30:

vrijdag 31:

zaterdag 01:

zaterdag
01 april

Kip in cocos melk met groenten en witte rijst
zondag
02 april

Zuurkoolschotel met uitgebakken spekjes, ananas, kaas en gehakt ~met een zachte puree
WeekendsaladeRundvlees salade met fruit en rauwkost ~ brood & boter