Klik op de week om een maaltijd te kiezen

Menulijst maand februari 2019


Week: 0604/02 t/m 10/02

Datum Maaltijd Aantal
maandag
04 februari

Hamburger met uitjes ~ sperzieboontjes en gekookte aardappelen
dinsdag
05 februari

Kipschnitzel met spinazie en gratin aardappeltjes
woensdag
06 februari

Rookworst met stamppot zuurkool
donderdag
07 februari

Runderlapje met rodekool en stukjes appel ~ gekookte aardappelen
vrijdag
08 februari

Geamrineerde speklap of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Kip sate met bami en een spiegeleitje Toon dagen
maandag 04:

dinsdag 05:

woensdag 06:

donderdag 07:

vrijdag 08:

zaterdag 09:

Weekmenu B
Stoofpotje van diversen soorten vis met groenten en puree Toon dagen
maandag 04:

dinsdag 05:

woensdag 06:

donderdag 07:

vrijdag 08:

zaterdag 09:

zaterdag
09 februari

Boeuff schotel met gemengde groente en puree
zondag
10 februari

Kipfilet met broccoli en roseval aardappeltjes uit de oven
WeekendsaladeTonijnsalade met brood & boter

Week: 0711/02 t/m 17/02

Datum Maaltijd Aantal
maandag
11 februari

Balletje gehakt met snijboontjes en gekookte aardappelen
dinsdag
12 februari

Rookworst met stamppot boerenkool
woensdag
13 februari

Hachee met stoofpeertjes en puree
donderdag
14 februari

Hamlapje met andijvie en gekookte aardappelen
vrijdag
15 februari

Kipschnitzel of vis met worteltjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Gebakken spek met uitjes, capucijners, puree en piccalilly Toon dagen
maandag 11:

dinsdag 12:

woensdag 13:

donderdag 14:

vrijdag 15:

zaterdag 16:

Weekmenu B
Spaghetti carbonara (ham, kaas, champignons, ui en room) ~ rauwkost van tomaat en rucola Toon dagen
maandag 11:

dinsdag 12:

woensdag 13:

donderdag 14:

vrijdag 15:

zaterdag 16:

zaterdag
16 februari

Rookworst met stamppot hutspot
zondag
17 februari

Rundstoof met tomaat, aubergine en pasta
WeekendsaladeKip kerrie salade met brood & boter

Week: 0818/02 t/m 24/02

Datum Maaltijd Aantal
maandag
18 februari

Braadworst met bloemkool en gekookte aardappelen
dinsdag
19 februari

Kip dijfilet met kerrie en ananas ~ gemengde groente en witte rijst
woensdag
20 februari

Runderlapje ~ rodekool met stukjes appel en puree
donderdag
21 februari

Gehakt cordon bleu met lof en gekookte aardappelen
vrijdag
22 februari

Balletje gehakt of vis met bietjes en gekookte aardappelen


Weekmenu A
Lasagne met een vulling van runder gehakt, groenten en kaas Toon dagen
maandag 18:

dinsdag 19:

woensdag 20:

donderdag 21:

vrijdag 22:

zaterdag 23:

Weekmenu B
Varkenslapje met spruitjes en gekookte aardappelen Toon dagen
maandag 18:

dinsdag 19:

woensdag 20:

donderdag 21:

vrijdag 22:

zaterdag 23:

zaterdag
23 februari

Speklapje met stamppot andijvie en uitgebakken spekjes
zondag
24 februari

Macaroni bolognese met geraspte kaas
WeekendsaladeZalmsalade met brood & boter

Week: 0925/02 t/m 03/03

Datum Maaltijd Aantal
maandag
25 februari

Rookworst met stamppot zuurkool
dinsdag
26 februari

Jachtschotel ~ rodekool met stukjes appel en puree
woensdag
27 februari

Roomschnitzel met andijvie en gekookte aardappelen
donderdag
28 februari

Kipschnitzel met sperzieboontjes en gekookte aardappelen
vrijdag
01 maart

Omelet of vis met spinazie en puree


Weekmenu A
Griekse stoofschotel van rundvlees en aubergine met witte rijst en groenten Toon dagen
maandag 25:

dinsdag 26:

woensdag 27:

donderdag 28:

vrijdag 01:

zaterdag 02:

Weekmenu B
Kip dijfilet met sate saus ~ wokgroente en noedels Toon dagen
maandag 25:

dinsdag 26:

woensdag 27:

donderdag 28:

vrijdag 01:

zaterdag 02:

zaterdag
02 maart

Rollade met lof a la creme en gratin aardappeltjes
zondag
03 maart

Goulash van kip met compote van appel en abrikoos ~ witte rijst
WeekendsaladeHuzarensalade met brood & boter